.

.

New
GSDNV Falra Tároló Állvány Multifunkciós Fürdőszoba, Konyha Nélkül Fogazat Műanyag Forgó Polc Konyha, Fürdő Tartozékok

GSDNV Falra Tároló Állvány Multifunkciós Fürdőszoba, Konyha Nélkül Fogazat Műanyag Forgó Polc Konyha, Fürdő Tartozékok

HUF 1746.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

*Környezetvédelmi technológia érdekel az egészsége, az egész család. *Kiváló minőségű anyagból, ingyenes kombináció, egyszerű telepítés. *Lehet elforgatni 180° - állítsa be a keret nélküli tér korlátait. *Emelje fel a korláthoz, hogy megakadályozzák a veszélye, leeső tárgyak, ez a bizalom. *Egyszerű telepítés, telepíthető bármilyen sima felületre. *Környezetvédelmi technológia érdekel az egészsége, az egész család.*Kiváló minőségű anyagból, ingyenes kombináció, könnyű telepítés.*Lehet elforgatni 180° - állítsa be a keret nélküli tér korlátait.*Emelje fel a korláthoz, hogy megakadályozzák a veszélye, leeső tárgyak, ez a bizalom.*Könnyű telepítés, telepíthető bármilyen sima felületre.Termékleírás : Szín : Fekete,Barna,Gray Size : 43.3x10.6x8.6cm Weight : 0.6 kg Material : Plastic Note : · A tényleges kézi mérés lehet, hogy tévedek.Tényleges méret alá, hogy általában a termék.· A különböző világítási a fényképezés körülményei, a szín a kép lehet, hogy kissé eltér a tényleges terméktől.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Kérjük keressen minket, ha bármilyen probléma, amikor megkapja az árut, mi válaszolunk, amint lehetséges!Kívánom, hogy a jó hangulat minden nap!Ésszerű tároló, búcsút messy High hőmérsékletű sütés lakk, sima, nem sorja, de nem fakul.

A tulajdonságokhoz

Color:
Black,Brown,Gray
Size:
43.3x10.6x8.6cm
Weight:
0.6kg
Material:
Plastic
Note:
· The actual manual measurement may be wrong. Actual size is subject to actual product.:
· Due to different lighting and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product. Please refer to the actual product.:
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :
Megújítva

A kategória legjobb javaslatai