.

.

New
A/B Szilikon Egyetlen Kapcsolja Heveder Zenekar Kompatibilis intelligens Karóra Sorozat 6/5/4/3/2/1/SE Univerzális (38/40:

A/B Szilikon Egyetlen Kapcsolja Heveder Zenekar Kompatibilis intelligens Karóra Sorozat 6/5/4/3/2/1/SE Univerzális (38/40:

HUF 0.33

Készleten
Rendeléséhez elérhető

【intelligens Karóra Kompatibilis Modellek】A Szilikon egy körben Heveder Zenekar kompatibilis intelligens Karóra sorozat 6/5/4/3/2/1/SE egyetemes.Alkalmas intelligens Karóra 38mm/40mm, valamint 42mm/44mm.Mivel a készüléket úgy tervezték, hogy tökéletesen, meg kell vásárolni, attól függően, hogy a pontos méret nézni modell. (Hivatkozással a mérési irányelveket, valamint a mérettáblázat). 【Magas Minőségű Anyag】Ez a Banda készült, magas minőségű szilikon nem félek húzza.Nem kapcsok vagy csatokkal, hanem kényelmes viselet, bármikor a nap.Jó, hogy bárki, aki játszik a sport, működik, de mindennapi használatra. 【Variációk Heveder】különböző színekben, méretben állnak rendelkezésre, hogy válasszon a heveder zenekar kell.Lehet más a színe minden alkalomra, nap, vagy ruhát!. 【Egyszerű Telepítés】Az Egységes Kapcsolja Heveder Zenekar, kompatibilis változó okos Órák jön egy okos Linker az egyszerű telepítés. 【Egyedi Design】A zenekarok a zökkenőmentes illik.Készült egy darab öntési folyamat pontos heveder méret.Ez a heveder lélegző, vízálló, sweatproof, valamint mosható.Szilikon Egyetlen Kapcsolja Csere Zenekar kompatibilis intelligens Karóra sorozat 6/5/4/3/2/1/SE Egyetemes.Ez egy nagyszerű heveder viselni, bármikor a nap.A zenekarok egy zökkenőmentes, hogy jó formában készülnek egy-egy darab öntési folyamat pontos heveder méret.Ez a heveder ✔Lélegző, ✔Vízálló, ✔Sweatproof, valamint ✔Mosható.Hogyan mérjük : Ha van egy szabó mérőszalag, akkor az intézkedés a csuklóját szorosan csomagolás a szalag, ahol hordok órát.Ha nem egy, fogj egy darab papír, toll, ragasztószalag, olló, vonalzó. ① A Hely egyik végét a szalag, ahol hordok órát, ez lesz a kezdő edge (ragasztó szalaggal, hogy tartsa a helyén, ha szükséges).Tekerjük a szalag szorosan körül a csuklóját, győződjön meg arról, hogy úgy érzi, kényelmes, nem csúszik. ② Használja a tollat, hogy mark a csík a hely átfedések. ③ Hely, a szalag mellett az uralkodó, majd mérje meg a távolságot a kiinduló élét, majd a vonal jelölt, nem kerek fel most már használhatja a táblázatot, hogy határozza meg a megfelelő méret.

A tulajdonságokhoz

Megújítva

A kategória legjobb javaslatai