.

.

New
Szén-Ecset Készlet, 20 DB szerszámmal hajszárítóval, Mixer, Asztalosipari Gép, Elektromos Kézi Fúró Tartozékokat 6x8x13mm

Szén-Ecset Készlet, 20 DB szerszámmal hajszárítóval, Mixer, Asztalosipari Gép, Elektromos Kézi Fúró Tartozékokat 6x8x13mm

HUF 733.50

Készleten
Rendeléséhez elérhető

20 Db / Csomag : 20 db szénkefe.A szám ahhoz, hogy megfeleljen a napi munkához kell.Lehet, cserélje ki a régi részeket, vagy a kopó alkatrészek is.Alkalmazható Berendezések Széles : A szén-kefe alkalmas zseblámpa fúró, a sarokban, darálók, hajszárító, keverők, határ javítás gépek, stb.Ez lehet használni, mint egy cserealkatrész vagy DIY.Kis Kötet : a teljes design A szénkefe, kompakt, körülbelül 6x8x13mm / 0.24x0.31x0.51in, nem veszi fel a tér, kényelmes szállítására használni, pedig nagyon kényelmes, hogy a boltban, amikor nem használja.Réz : A link, illetve vezetőképes részei a szénkefe, kiváló minőségű réz.Ők a tökéletes kivitelezés, jó vezető hatások.Ezeket fel lehet használni egy ideje alatt a megfelelő műveletet.Magas Teljesítmény : kinagyítottuk a teljesítmény, szénkefe, hogy segítsen elviselni, nagyobb munka tartani, amennyire csak lehetséges, amennyire csak lehetséges.Specifikáció : Elem Típus : Szén-Brush Material : Copper Application : Alkalmas elektromos kézi fúró, sarokcsiszoló, hajszárító, mixer, asztalosipari gép, stb.Méret : Kb. 6 x 8 x 13 mm-es / 0.24 x 0.31 x 0.51 in Package Lista : 20 x Szén-Brush Note : 1. Ha van egy szikrázó a telepítés után az új szénkefe, kérjük, továbbra is fut 1 2 percre, a szénkefe, teljesen talaj szikrázó eltűnik, természetesen.2. Az új szén ecsetet használat után csiszolás, ez történik, többnyire okozta az indukciós nem lapos, ellenőrizze, hogy a forgórész van dudorok.3. Az új szénkefe, a gép után a vezeték égett, kérjük, azonnal hagyja abba a ellenőrizze, hogy a berendezés elkerülni, egyéb sérülések, a helyzetet még desoldering, rövidzárlat, hogy por vagy egyéb rossz kapcsolatok okozta a túláram , kérjük foglalkozni vele időben.4. Kézi mérés lehet, hogy hiba.Kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.5. Szénkefe, kopás általában az oka a rossz a motor működését.Időszakos motors lehet javítani kefék cseréje.

A tulajdonságokhoz

Item Type:
Carbon Brush
Material:
Copper
Application:
Suitable for electric hand drill, angle grinder, hair dryer, mixer, trimming machine, etc.
Size:
Approx. 6 x 8 x 13mm / 0.24 x 0.31 x 0.51in
Package List:
20 x Carbon Brush:
Note:
1. If there is a sparking after the installation of the new carbon brush, please continue to run 1 to 2 minutes, the carbon brush fully ground sparking will disappear naturally.:
2. The new carbon brush use soon after grinding, this happens mostly caused by the commutator is not flat, check whether the rotor has bumps.:
3. The new carbon brush on the machine after the wire burned, please immediately stop using and check the equipment to avoid other injuries, the situation more desoldering, short circuit, dust and other bad links caused by the overcurrent , please deal with it in time.:
4. Manual measurement may have error. Please make sure you don't mind before ordering.:
5. Carbon brush wear is usually the cause of poor engine operation. Intermittent motors can be repaired by replacing brushes.:
Megújítva

A kategória legjobb javaslatai