.

.

New
Hordozható AA Elem Úti Töltő Kompatibilis Tecno Szikra 8 Pro Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Úgy 2 AA Elem,USB C-Típusú)

Hordozható AA Elem Úti Töltő Kompatibilis Tecno Szikra 8 Pro Sürgősségi Újra Töltő LED Fény! (Úgy 2 AA Elem,USB C-Típusú)

HUF 7308.00

Készleten
Rendeléséhez elérhető

⚡ [SLIM & KOMPAKT] Tökéletes utazáshoz, illetve távolról is dolgozni.Ergonómikus tervezés lehetővé teszi a kényelmes tart a kezében.Díjak tabletta, telefonok, smartwatches, Bluetooth fülhallgató többet.A LED ad, hogy az extra biztonsági szint.!. ⚡ [MEGBÍZHATÓ!] Jelentős hordozható, valamint megoldható mindenhol a töltő ad erőt, amikor szüksége van rá!Lehet felelős a legtöbb okostelefonok & tabletta használata a meglévő kábel vagy az eredeti kábel, ugyanakkor certifed, valamint Kompatibilis a Tecno Szikra 8 Pro. ⚡ [INTELLIGENS] Intelligens Töltési Technológia : Az USB-a port jön a beépített(5 V/3 A), Bi-Directional töltési technológia(5 V/3 A), támogatja a fajlagos töltés protokollok.Az USB-A port, beépített intelligens azonosító technológia, kompatibilis bármilyen USB-kábelt, esetleg másképp. ⚡ [SLIM FIT] Slim illik & Anti Slip : Ezek a hordozható segélykérő csomag szinte bárhol elfér, s a legkönnyebb a piacon.Tartós ABS Műanyag Esetben biztosítja, hogy az akkumulátor gondosan kezeli, valamint töltődik a készülékre. ⚡ [TANÚSÍTÁSI GARANTÁLT] Minőségbiztosítási & Tanúsított Biztonságos, mint az AA elemek használt ragaszkodni a legmagasabb biztonsági, valamint minőségi előírásoknak.Jön a beépített NTC, amely multi-védelem biztosítása érdekében a teljes biztonság, az ön eszközök.(túltöltés elleni védelem, elégtelen védelem, rövidzár védelem, túlmelegedés védelem).Hordozható AA Elem Vészhelyzeti Úti Töltő kompatibilis Tecno Szikra 8 Pro is Újra Töltő LED Fény! (Ehhez 2 AA, NEM Tartozék) [FEKETE]! ⚡JELLEMZŐK : ⚡ ✅létrehoztunk egy sort a termékek, amelyek kifejezetten arra összpontosított, hogy levegye a teljes potenciálját a mindennapi elektronika.A legfontosabb karcsú, hatékony elektromos készülékek a piacon, hogy segíteni tudjunk élni egy worryfree élet, illetve, hogy ezt a stílust.✅A Hordozható AA tartalék Készülék egy jó minőségű kábel, ami segít megszabadulni a nagy rendetlen kábeleket.Kényelmesen töltése a Mellékelt USB-C Kábel, vagy bármely más, az eredeti kábel.✅Segítségével Könnyen elérhető AA, ez automatikusan követi a legmagasabb biztonsági, valamint minőségi előírásoknak.Még az extra mérföldet.. Jön a beépített NTC, amely multi-védelem biztosítása érdekében a teljes biztonság, az ön eszközök.(túltöltés elleni védelem, elégtelen védelem, rövidzár védelem, túlmelegedés védelem)✅Segítségével 2 AA adja fel, hogy egy 3 V-os töltöttségi szintet, ahhoz, hogy általában töltse által 15-25% - a a készülék életét.Ezért ez egy tartalék Eszköz segítségével, mint sok AA, ahogy kell, amíg teljesen fel van töltve.✅Többfunkciós kell használni az Eszközök, Okostelefonok, tablet, Számítógép, PC, Windows, Android, valamint bármely Bluetooth Elemet kivéve, IOS// vagy PC Dongle.?Műszaki adatok : ?✅Méret : 2.80 x 1.02 x 0.31 hüvelyk✅AA Akkumulátor Kapacitás : 2 AA.

A tulajdonságokhoz

Megújítva

A kategória legjobb javaslatai