.

.

New
Vízálló Búvárkodás Fotózás Fényt 60M Víz alatti Kamera LED Videó Fény 7500K Búvárkodás, Víz alatti Világítás

Vízálló Búvárkodás Fotózás Fényt 60M Víz alatti Kamera LED Videó Fény 7500K Búvárkodás, Víz alatti Világítás

HUF 5048.10

Készleten
Rendeléséhez elérhető

Vízálló LED fényt, egyszerű, elegáns megjelenés, design, vízálló mélység akár 60m, lehet használni a különböző környezetekben.A nagy fényerejű LED-es patch nagy hatékonyságú, energiatakarékos, illetve villamos energia‑megtakarítás jellemzők, minimális fény veszteség, jobb fény hatása.A shell készült PC+ alumínium ötvözet, tartós, jobban védi a beépített lámpa gyöngyök, hosszú élettartam, valamint könnyű, kényelmes szállítására.A különböző fények alkalmas a különböző jeleneteket, a fehér fény : erős fény‑gyenge fény‑villanás, két‑színű fény : a piros fény‑kék fény.Amikor az akkumulátor feszültsége alacsony, mint 5.5 V, a készülék automatikusan leáll, mind a funkciókat, hogy megvédje az akkumulátor vége‑mentesítés.Vízálló LED fényt, egyszerű, elegáns megjelenés, design, vízálló mélység akár 60m, lehet használni a különböző környezetekben.A nagy fényerejű LED-es patch nagy hatékonyságú, energiatakarékos, illetve villamos energia‑megtakarítás jellemzők, minimális fény veszteség, jobb fény hatása.A shell készült PC+ alumínium ötvözet, tartós, jobban védi a beépített lámpa gyöngyök, hosszú élettartam, valamint könnyű, kényelmes szállítására.A különböző fények alkalmas a különböző jeleneteket, a fehér fény : erős fény‑gyenge fény‑villanás, két‑színű fény : a piros fény‑kék fény.Amikor az akkumulátor feszültsége alacsony, mint 5.5 V, a készülék automatikusan leáll, mind a funkciókat, hogy megvédje az akkumulátor vége‑mentesítés.Specifikáció : Elem Típus : Víz alatti LED Light Material : PC+Alumínium Alloy Product Szín : Mint a Képen Shown Weight : Kb. 230.0 g/8.1 oz Light Mód : Fehér Fény : Erős fény/alacsony fény/flash Two-Szín Fény : a Piros fény/kék light Control Módszer : Button Brightness : 2000 LM (maximum)/600 LM/700 LM/1 W/1 WWaterproof Mélység : 60m/197 feet Battery : Beépített Lítium Akkumulátor 1100m Ah LED : COBLED WCx1 PCColor Hőmérséklet : 7500 KHow kell használni : 1. Először ki kell nyitni a védősapkát a töltés port2. Vegye ki az USB-hálózati tápkábelt, majd csatlakoztassa a számítógépet, vagy adapter (5 V/1 A)3. Ha a készülék mutatja, hogy piros a lámpa, ez azt jelenti, hogy a töltés a lámpa nem világít, ez azt jelenti, hogy a töltés complete4. Vegye ki a kamerát, telepítse a meleg cipő tulajdonosa a kamera, vagy vízálló tok, valamint a fix it5. Ez is lehet telepítve a víz alatti fotózás fény konzol system Package Lista : 1 x LED 1 x Fényt Tube1 x Hideg Cipő Bázis1 x USB Töltés Cable1 x Wrench1 x Manual1 x Csatlakoztassa Labdát Head Note : A termék vízálló, hogy 60m, illetve a merülés mélysége több mint 60 méter könnyen okozhat kárt, elkerülve az erős ütközés között az objektív, illetve a tárgy, ami a lencse megtörni.Ha bármilyen kérdése van a fogadó termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi pedig vissza, amint lehetséges.

A tulajdonságokhoz

Item Type:
 Underwater LED LightMaterial
White Light:
Strong light/low light/flash
Two-Color Light:
Red light/blue light
Control Method:
Button
Brightness:
2000LM (maximum)/600LM/700LM/1W/1W
Waterproof Depth:
60m/197 feet
Battery:
Built-in Lithium Battery 1100mAh
LED:
COBLED WCx1PC
Color Temperature:
7500K
How to use:
1. First need to open the protective cover of the charging port:
2. Take out the USB power cord and connect to the computer or adapter (5V/1A):
3. When the device shows a red light, it means it is charging, and the light is off, it means charging is complete:
4. Take out the camera, install it on the hot shoe holder of the camera or waterproof case, and fix it:
5. It can also be installed on the underwater photography light bracket system:
Package List:
1 x LED Light 1 x Light Tube1 x Cold Shoe Base1 x USB Charging Cable1 x Wrench1 x Manual1 x Connect Ball Head
Note:
The product is waterproof to 60m, and the dive depth of more than 60 meters is easy to cause damage, avoiding strong collision between the lens and the object, causing the lens to break.
If you have any questions about receiving our products, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :
Megújítva

A kategória legjobb javaslatai