.

.

New
NBjiuyin 60 lap Őszi Minta Papír Csomag - 20 Minták A4 Méret Scrapbook Prémium Speciális Papír Kétoldalas 8.5x11 kézműves

NBjiuyin 60 lap Őszi Minta Papír Csomag - 20 Minták A4 Méret Scrapbook Prémium Speciális Papír Kétoldalas 8.5x11 kézműves

HUF 1.67

Készleten
Rendeléséhez elérhető

A LEGSZEBB ALKOTÁSOK : ezzel A prémium Speciális Papír pack egyre 60 - 8.5"x11" papírlapot, tökéletes a scrapbooking alkotásait, így tartsa emlékeit életben létre édes emlékek, a gyerekek meg szerettei.
. PRÉMIUM MINŐSÉG : A nyomtatott kézműves papír a legjobb minőségű, így biztos lehet benne, hogy te vagy a legjobb.A scrapbook papír 125 G Prémium Speciális Papír Tulajdonságok Hi-Felbontású Nyomtatási TECHNOLÓGIA.
. EGYOLDALAS A KÉNYELEM : A scrapbook papír kétoldalas, így lehet, hogy a legtöbbet hozza ki belőle, anélkül, hogy válassza ki a két fél között.Így nem kell a hulladék még a legkisebb darab papír!
. ARANYOS MINTÁK : 20 különböző stílusok őszi elem a design, beleértve a sütőtök, juhar levelek, csíkos, pöttyös, kockás, valamint egyéb egyedi őszi hangulat elem, amely a különböző választási lehetőségek a dekoráció.
. TÖKÉLETES DIY KÉZMŰVES : Alkalmas Karácsony, téli ünnep, születésnap, esküvő vagy más különleges eseményekre tökéletes, hogy üdvözlőlapok, origami, ajándék, dekoráció, scrapbook, DIY meghalni vágás a haza párt.Megosztás a móka a DIY, a családtagok, barátok, lesz egy nagy élmény. 60 Lap Kétoldalas Őszi Minta Papír Csomag - 20 Minták A4 Méret Scrapbook Prémium Speciális Papír Őszi Levelek Tök Kockás Hullámok Papír Őszi Aratási Hálaadás Kártya Készítés Albumot.

A tulajdonságokhoz

Megújítva

A kategória legjobb javaslatai